Mail ons! info@haruna.nl

Particuliere financiering

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij uw financiën? Geen probleem, wij kunnen u adviseren op het gebied van:

  • Een nieuwe woning
    De aanschaf van een woning is een belangrijke beslissing. Om een zo goed mogelijke beslissing te kunnen nemen, moet er met alle eventuele kosten rekening worden gehouden. Zodat u ook na een aantal jaren prettig en financieel goed verantwoord kan wonen. Wij kunnen precies voor u uitrekenen hoeveel dat huis u gaat kosten, inclusief bijkomende kosten , en of u het u wel kunt veroorloven. Daarnaast adviseren wij op het gebied van hypotheken. Zodat u zeker weet dat u de goede keus maakt, het hele proces door.
  • Auto
    Een eigen vervoermiddel is prettig en vaak hard nodig. Maar het is duur, niet alleen in de aanschaf. Welke kosten komen er eigenlijk allemaal bij kijken? Laat u informeren over de mogelijkheden door Haruna. Wij kunnen u precies vertellen hoe en of u die nieuwe wagen kunt veroorloven.

  • Extra financiële behoefte
    Gaat uw zoon of dochter studeren, wilt u graag die ene boot kopen, of een prachtige reis maken? Goed idee, maar kunt u het betalen? Laat u informeren over de mogelijkheden door Haruna. Zodat u met een gerust hart kunt genieten van het leven.